Ramon Dekker Advies en Training

Rosa de Werdstraat 11

2331 BH Leiden

Kamer van Koophandel:

67337511

 

MD partner.jpg

 

Bridge 2 learn.JPG

 

bestuursacademie.JPG


Mijn Blogs

De 5 beste aandacht trekkers bij presentaties

(20-02-2017)

Ik krijg vaak de opmerking dat mijn trainingen en presentaties leuk zijn om naar te kijken en dat de tijd voorbij is gevlogen. In dit blog bespreek ik de 5 beste aandachttrekkers die ik gebruik om de aandacht van mijn publiek vast te houden. Ik richt me in dit blog niet op de inhoud van een verhaal, maar de wijze waarop ik mijn verhaal breng.

 

Lees verder >


Waarom Super Mario Bros gelukkig maakt

(08-02-2017)
Laatst speelde ik Super Mario Bros op de WII. Dat is dus echt helemaal niks veranderd...vroeger zat ik tegen het plafond en nu zit ik dat nog steeds. Net als mijn oudste zoon van 6 die behendig de Mario bedient. Vloeken mag bij ons thuis niet, dus de "chips" en "kak" vliegen door de lucht...bij gebrek aan een andere uitlaatklep.

Lees verder >


Tips om jezelf opnieuw uit te vinden

(28-07-2016)

Meer dan ooit is het belangrijk om kritisch te blijven naar je eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Juist in deze krappe tijden hebben bedrijven de meeste baat bij gemotiveerd personeel. Ben je gelukkig in je werk, heb je voldoende uitdaging, benut je jouw talenten voldoende? Iedereen is uniek en levert met zijn talenten een bijdrage aan het bedrijf.  Vanuit deze visie heb ik zelf al veel mooie functies gehad. Niet iedereen heeft echter dit geluk. Ben jij zelf al aan versie 2.0 van jezelf toe?

Lees verder >