Ramon Dekker Advies en Training

Rosa de Werdstraat 11

2331 BH Leiden

Kamer van Koophandel:

67337511

 

MD partner.jpg

 

Bridge 2 learn.JPG

 

bestuursacademie.JPG


Stuur mij een e-mail

Shoot.gif

Bel ons gerust op 06-50250997.

twitter.jpg

 


 

Postadres:

Rosa de werdstraat 11

2331 BH Leiden

Kamer van Koophandel:

67337511

 

De 5 beste aandacht trekkers bij presentaties

Ik krijg vaak de opmerking dat mijn trainingen en presentaties leuk zijn om naar te kijken en dat de tijd voorbij is gevlogen. In dit blog bespreek ik de 5 beste aandachttrekkers die ik gebruik om de aandacht van mijn publiek vast te houden. Ik richt me in dit blog niet op de inhoud van een verhaal, maar de wijze waarop ik mijn verhaal breng.

 

Lees verder >


Waarom Super Mario Bros gelukkig maakt

Laatst speelde ik Super Mario Bros op de WII. Dat is dus echt helemaal niks veranderd...vroeger zat ik tegen het plafond en nu zit ik dat nog steeds. Net als mijn oudste zoon van 6 die behendig de Mario bedient. Vloeken mag bij ons thuis niet, dus de "chips" en "kak" vliegen door de lucht...bij gebrek aan een andere uitlaatklep.

Lees verder >


Tips om jezelf opnieuw uit te vinden

Meer dan ooit is het belangrijk om kritisch te blijven naar je eigen ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Juist in deze krappe tijden hebben bedrijven de meeste baat bij gemotiveerd personeel. Ben je gelukkig in je werk, heb je voldoende uitdaging, benut je jouw talenten voldoende? Iedereen is uniek en levert met zijn talenten een bijdrage aan het bedrijf.  Vanuit deze visie heb ik zelf al veel mooie functies gehad. Niet iedereen heeft echter dit geluk. Ben jij zelf al aan versie 2.0 van jezelf toe?

Lees verder >


Focus bepalen om succes te behalen

Ik ben van mezelf uit niet erg doelgericht. It happens as it comes along dacht ik altijd. De laatste jaren heb ik het idee dat met social media en allerlei IT ontwikkelingen het een vereiste is geworden om snel te reageren op je omgeving en te multi tasken. Dit klinkt allemaal prachtig maar kan in werkelijkheid ook erg onrustig, gehaast en chaotisch worden. Daarnaast kom je nergens aan toe.

Lees verder >


Afvallen of gezond leven?

Mensen die mij kennen weten wel dat ik mij niet druk maak om een kilootje meer of meer.  Ook heb ik wel eens een dieet gedaan en ben hier ook absoluut kilo's mee afgevallen, maar uiteindelijk ook weer aangekomen. Niet dat ik een dwangmatige eter ben, maar ik hou gewoon van gezelligheid en de kilo’s sluipen erin.

Lees verder >


Bloggen...Gewoon doen!

Best spannend om zo'n eerste blog te schrijven. Ik verwacht geen literatuurprijs, maar ik denk dat ik echt wel iets te brengen heb op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen om te gaan bloggen. Gewoon om te delen wat ik aan kennis en ervaring heb opgedaan op dit gebied en hiermee anderen te inspireren, een nieuw inzicht te geven of misschien zelfs aan te zetten om zelf ook passie, kennis en ervaring te delen.

Lees verder >